Cum platesc - FINERY.RO

Va punem la dispozitie mai multe metode de plata a comenzilor dumneavoastra. 

1. Numerar, la livrare / ramburs la primirea coletului 

  • Achitati contravaloarea comenzii la curier in momentul primirii coletului. In cazul in care nu sunteti la adresa in momentul sosirii curierului, puteti apela la o alta persoana pentru receptionarea acestuia. 

2. Plata online cu cardul 

  • Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online Netopia Payments. Cardurile acceptate la plata sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO. In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, la apasarea butonului Finalizeaza comanda

  • veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Deoarece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor https://www.finery.ro/ sau oricaror altor persoane neautorizate.

 

3. Plata in avans prin OP 

  • In cazul in care doriti sa efectuati plata prin OP bifati aceasta optiune, iar in momentul in care apasati butonul de confirmare a comenzii veti primi datele bancare necesare efectuarii transferului. 

Pentru orice detalii sau informații suplimentare legate de metodele de plată, ne puteți contacta pe email la adresa: office@finery.ro