Lista de produse dupa marca Maison Alhambra

 • Exclusif Oud Collection by...

  (1)
  138,00 lei

  Exclusif Oud Collection by Maison Alhambra este un parfum oriental-lemnos, cu note de vârf de labdanum, chimen, sofran și piper. În inima parfumului, notele de trandafir bulgăresc, violet și frunze de paciuli indonezian se combină pentru a crea o senzație florală și terestră. Notele de bază de lemn de agar (oud), tămâie și piele completează aroma pentru a crea o experiență caldă și intensă, care rămâne memorabilă.


 • Exclusif Rose Collection by...

  (1)
  138,00 lei

  Exclusif Rose Collection by Maison Alhambra este un parfum floral-fructat, cu note de vârf de bergamotă, pară și litchi. În inima parfumului, notele de trandafir turcesc, note florale și bujor se combină pentru a crea o senzație delicată și romantică. Notele de bază de note lemnoase, mosc și vetiver completează aroma pentru a crea o experiență caldă și catifelată, cu o notă subtilă de prospețime.


 • Exclusif Saffron by Maison...

  (1)
  138,00 lei

  Exclusif Saffron Collection by Maison Alhambra este un parfum oriental-spicy, cu note de vârf de coacaze negre, boabe de tonka și sofran. În inima parfumului, notele de trandafir și iris se combină pentru a crea o senzație florală și rafinată. Notele de bază de vanilie, lemn de guaiac și piele completează aroma pentru a crea o experiență caldă și senzuală, cu o notă subtilă de condimente.


 • Jean Lowe Matiere by Maison...

  (1)
  138,00 lei

  Jean Lowe Matiere by Maison Alhambra este un parfum floral-lemnos, cu note de vârf de iasomie sambac și narcis. În inima parfumului, notele de trandafir centifolia și ciclamen se combină pentru a crea o senzație delicată și feminină. Notele de bază de lemn de agar, paciuli și tămâie completează aroma pentru a crea o experiență caldă și profundă, cu o notă subtilă de mister. Acest parfum este potrivit pentru femeile sofisticate și rafinate, care caută o experiență olfactivă unică și memorabilă.


 • Jean Lowe Ombre by Maison...

  (1)
  138,00 lei

  Jean Lowe Ombre by Maison Alhambra este un parfum oriental-lemnos, cu note de vârf de fructe, vanilie, plante aromatice, lemn și flori. În inima parfumului, notele de zmeură, lemn de gutui, lemn de chihlimbar, arome de fum, șofran, musetel, tămâie, trandafir și luban se combină pentru a crea o senzație senzuală și misterioasă. Notele de bază de lemn de santal și ambra completează aroma pentru a crea o experiență caldă și profundă, cu o notă subtilă de prospețime și rafinament.


 • Optus VII by Maison...

  (1)
  138,00 lei

  Optus Vii by Maison Alhambra este un parfum oriental-picant, cu note de vârf de piper, cardamom și nucșoară. În inima parfumului, notele de paciuli, lemn de santal, oud și note de piele se combină pentru a crea o senzație senzuală și masculină. Notele de bază de ambra cenușie, mosc, ulei cypriol și olibanum adaugă o notă misterioasă și profundă, pentru o experiență olfactivă captivantă.


 • Very Velvet Noir by Maison...

  (1)
  138,00 lei

  Lasa-te bucurat de specificul olfactiv puternic si persistent cu un siaj indelungatâ. Parfum cu caracter Feminin ce prezinta note Floral fructate.